ЗА НАСИНТЕРАКТИВЕ СОЛУТИОНСНие сме едни од водечките е-комерц и е-маркетинг провајдери за платежни решенија фокусирани на обезбедуваме на моќни онлајн бизнис решенија и услуги за онлајн бизниси низ целиот свет.

Нашиот тим се состои од бизнис, технички и дизајн професионалци кои нуди на клиентите целосен сет на услуги од стратегија, креативен дизајн, развој, поддршка и онлајн маркетинг.
Ние обезбедуваме единствени решенија, така што ќе добиете координирани услуги низ целиот проект.
Тимот има долгогодишно искуство во е-комерц пазарот и е високо почитуван и доверлив партнер на е-комерц решенија и услуги.

Развиваме бизнис со мултимедијален тим кој постојано ги развива и проширува рамките на водечката трговска елита со цел да создаде високо функционални и флексибилни решенија кои им овозможуваат на клиентите зголемување на нивниот онлајн потенцијал.