УСЛУГИ

Безбедност и ефикасност

Е-комерц софтверот се справува со чувствителни податоци и трансакции, Интерактиве Солутионс посветува големо внимание на својата безбедност и перформанси. Нашиот развоен пристап вклучува софтвер за безбедносни консултации и OWASP и PCI ДСС пред- сертификација услуга. Обезбедува долгорочно и непречено функционирање на решенијата развиени од страна на Интерактиве Солутионс. Ние дизајнираме отпорна архитектура која користи специјални процедури за да се избегне SPOFs.

B2B и B2C пазари и тендери

Потрошувачки ориентирани кон B2C пазари Имаме искуство во креирање на хоризонтални e-commerce портали кои нудат моќни алатки за трговците да ги презентираат своите понуди и да ги поврзат со механизми за промоција, испорака на услуги и платежни / сметководствени системи и портали за исплата. За купувачот, Интерактиве Солутионс обезбедува интерфејс со сеопфатна функционалност да ги најде најдобрите понуди, стапки, препораки, споредби и дискусии за производи и услуги.

B2B Вертикални пазари / трговски мрежи

Интерактиве Солутионс помага при трансформирање на знаењето за вертикален домен во вредна e-commerce алатка за компании кои бараат да се намалат административните и трошоците за обработката за наддавање, тендери и јавни набавки.

Мобилен шопинг и карактеристики на социјални мрежи

Мобилен шопинг и социјални мрежи се составен дел на модерно напредно e-commerce решение. Интерактиве Солутионс нуди развој за комбинирање на сите компоненти во едно решение.

Развој на Веб Продавница

Интерактиве Солутионс нуди брз развоен пристап за кратко време на пазарот за нови веб продавници или редизајн и преработка на веќе постоечките. Започнување на проекти е полесно отколку што може да замислите - едноставно поднесете барање за да добиете бесплатна проценка и ние ќе ви помогнеме да го развиете процесот.

Аукции и тендери

Технолошката експертиза на Интерактиве Солутионс помага во решавање на најпредизвикувачките задачи за онлајн аукциска трговија:
• Сеопфатен систем за наддавање
• Безбедна обработка на трансакции
• Повеќе опции за управување на плаќањето
• Операции за поддршка во реално време
• Аудио и видео стриминг поддршка

Онлајн набавки и купување -за –плаќање решенија

Интерактиве Солутионс и неговите партнери испорачуваат веб - базиран софтвер за претпријатијата и деловни услуги на компании. Сеопфатни вештини вградени во нашиот автоматизиран бизнис процес ни овозможува да испорачаме сеопфатни P2P решенија со цел намалување на трошоците, олеснување на процесот на набавка и забрзување на информациските текови помеѓу синџирот на снабдување на партнерите:
• Прави решенијата да функционираат и да обезбеди бенефиции за носителите на одлуките за набавките / сметководствениот персонал.
Интерактиве Солутионс ја користи својата експертиза во следниве области:
• Онлајн комуникација и интеграција на апликации
• Автоматизација на работата
• Деловна интелигенција и известување
• Управување со документи
• Плаќање
• Управување со сметки

Плаќања на Gateways

Интерактиве Солутионс и нејзините партнери има искуство во градење на решенија за онлајн обработка на плаќања. Ние нудиме целосен циклус на развој за следните видови на решенија:
• обработка на кредитни картички (Visa, Mastercard, American Express, JCB)
• мобилни исплати
• онлајн паричници
• Имплементација на Виртуелен ПОС терминал

Нашата експертиза ги опфаќа сите витални барања за изградба на платежни портали, вклучувајќи и подготовка за PCI ДСС сертификати:
• 3 -Д безбедна интеграција
• Заштита од измама/ризик филтри
• Платежни системи
• Повеќе методи за поддршка на обработка